Tapaksia

Tapas on espanjalainen tapa nauttia suolaista alkupalaa tai vaikka iltapalaa. Tarjolla on usein erilaisia kasviksia, lihaa tai kalaa tai muita merenantimia, ja erilaisia kastikkeita ym.  Tänään on ’Tapaspäivä’,

Minusta tapas on siitä mukava, että useimmiten (ei aina) tarjolla olevista aineista saa koota itselleen mieluisan annoksen. Näin voi nauttia monenlaisista elämyksistä.  Kannattaa kokeilla omia versioita!  Jos on ideapula, netistä löytyy myös suomalaisia tapasversioita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s