Kuvataan luontoa


Luontoa voi katsella niin monella tavalla. Kuvaamalla saa mukaansa muistoja, joihin voi palata yhä uudelleen. Tänään on ’Luonnon kuvaamisen päivä’.
Nykyisin kännyköissäkin on suhteellisen hyvä kamera. Olen kovasti ilahtunut, kun monet vanhemmat ja isovanhemmat opastavat lapsia kuvaamaan kännykällään. Kun lapsi oppii katsomaan luontoa kameran kautta -tietysti muutenkin!- avautuu uudenlainen näkökulma. Usein kameraa käyttävä huomaa pieniä asioita, jotka muuten jäävät huomaamatta. Jos sitten haluaa kehittyä pidemmälle kuvaamisessa, sitten hankkimaan laadukas kamera. Kuvaaminen kun on harrastus, joka ei katso ihmisen ikää tms.  Osalle siitä voi tulla ammattikin…   Sitäpaitsi, omia kuviaan voi tarjota kuvapankkeihin ja saada niistä pientä tuloakin 👍. On kuitenkin huomioitava, että samalla annat kuviesi tekijänoikeudet kuvapankille. Linkin sivulla on tietoa myös kuvien vaatimuksista yms.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s