Kuulakärkikynä


Kuulakärkikynä taitaa olla nykyisin eniten käytössä oleva kynä. Tänään on ’Kuulakärkikynän päivä’. Minulle oli todella vaikeaa siirtyä kuulakärkikynään. En tiedä, miksi. Se vanha täytekynä vaan tuntui niin sujuvalta. Kunnes mustepatruunoiden saanti alkoi olla hankalaa. Nytkin käytän kuulakärkikynää harvoin. Geelikynä on mun kädelle passelimpi. 🖊

❓ Millainen kynä sinulla on eniten käytössä?

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuulakärkikynä

  1. Riippuu vähän siitä, mitä teen. Lyijytäytekynä on mieluisa kirjoitusväline, mutta työssä pitää kyllä jäädä pysyvämpi jälki, joten siellä useimmiten kirjoitan kuulakärkikynällä. Tällä hetkellä käytössä taitaa olla jokin mainoskynä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s