Paratiisitie 13, Ankkalinna


Paratiisitie 13, Ankkalinna –  sehän on Aku Ankan kotiosoite 👍
Tänään on ’Aku Ankka-päivä’. Aku Ankkaan liittyy lähes kaikilla monenlaisia muistoja. Lehdet on luettu tarkkaan ja moni on pitänyt Aku Ankan tilauksen voimassa aikuisenakin. Lehti on vaan omalla tavallaan hauska ja sisältää ajoittain mukavia oivalluksia elämään liittyen. Aku Ankan kirjat ja vaikkapa Sudenpentujen käsikirja (Tupu, Hupu ja Lupu ovat sudenpentukenraaleja) ovat olleet monen lapsen toivelahja. Erilaisia Aku Ankka-aiheisia pelejäkin on paljon.

🚗 Kuvasta näet, mikä on Aku Ankan auton rekisterinumero.  Minun ensimmäinen autoni oli Pompannappi (Fiat 600), jonka rekisteri oli XAN-313 🤩. Monessa tilanteessa viittasinkin Akun auton rekisterinumeroon…

❓ Millaisia aatoksia Aku Ankka sinulle tuo?

✈ Minä sain kauan sitten vierailla Kaliforniassa Disneylandissa serkkuni kanssa. Se oli päivän pituinen, ikimuistoinen kokemus.

Yksi kommentti artikkeliin ”Paratiisitie 13, Ankkalinna

  1. Kyllähän se Aku Ankka liittyy niin omaan lapsuuteen kuin omien lasten lapsuuteenkin. Edelleenkin meillä on yksi kaapillinen taskukirjoja ja toinen lehtiä, joita jo aikuisiksi kasvaneet lapset lukevat yhä kotiin palatessaan. Onpa siellä säilynyt jokunen lehti minunkin lapsuudestani, vanhin vuodelta 1970.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s