Hymy tarttuu ☺


Aidosti hymyilevät ihminen luo hyvää mieltä ympärilleenkin ☺. Sanotaan: ”Hymy tarttuu”, ja se kyllä pitää paikkansa. Sitäpaitsi, myrtsin näköistä ihmistä ei ole mukava lähestyä.
Tänään on ’Hymyä huuleen’-päivä ☺. Laitetaan nyt se hymy kiertämään!

📸 Kun olen tiettyä juttua varten etsinyt vanhojen ihmisten kuvia, on huomion kiinnittänyt eräs asia: miehet hymyilevät kuvissa varsin harvoin. Vaikka silmät hymyilisivät, suu tuntuu silti olevan mutrussa tai ainakin peruslukemilla. ❓ Miksi ihmeessä? Tähän olis kyllä mukava saada vastauksia!

💡 Luin kauan sitten jostain, että päivä kannattaisi aloittaa menemällä peilin eteen, katsomalla itseään silmiin ja hymyillen (!) toteamalla itselleen: ”Tästä tulee hyvä päivä”. Ei siinä aikanaan mitään menetä, kun kokeilee 🍀

2 kommenttia artikkeliin ”Hymy tarttuu ☺

  1. Mä oon just se, jonka naama on aina väärinpäin. Oon huomannut, etten hymyile kovin herkästi (ehkä sen takia, että en tykkää hymystäni enkä ainakaan halua hymyillä niin, että hampaat näkyvät).

    1. Anna, hyvä ihminen, hymyn tulla 🤩. Hymy helpottaa kanssakäymistä monen ihmisen kanssa. Sitäpaitsi, hymy kaunistaa! Älä turhaan arvioi hymyäsi, sillä aito hymy on aina viehättävä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s