Drive-in-leffat?


Tuolla rapakon takana drive-in-leffat ovat arkipäivää. Suomessakin on ainakin yksi palveluntarjoaja, joka järjestää (tilauksestakin) drive-in-leffoja. Vantaalla yrittäjä olisi halunnut nyt korona-aikana järjestää drive-in-leffoja suljetulla alueella, jonne tullaan vain autoilla – ei saanut AVI:lta lupaa. No, heltyihän se AVI lopulta, mutta meni paljon hyviä iltoja hukkaan. Suomen suviyöt kun ovat valoisia ja leffa vaatisi pimeyttä…

Näin Drive-in-leffapäivänä kysynkin: Olisiko tässä yksi toimintatapa, jota voisi kehittää jatkossa normitoiminnaksi? Keskikesällä nyt on muutakin tekemistä kuin mennä leffaan, mutta muinavuodenaikoina voisi tämäkin toiminta houkuttaa. Ymmärrän kyllä sään tuomia rajoitteita, mutta… jostain syystä ajatus mahdollisuudesta kiehtoo. Keväällä ja varsinkin syksyllä voisi kokoontuminen drive-in-leffaan olla mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s