Kitara soi rannalla

Päivän teema on ’Kitara soi rannalla’. Tiedän monia, joiden mielessä eräitä elämän huippuhetkiä ovat olleet nuotiohetket rannalla kitaramusiikin soidessa (ja usein myös porukan laulaessa). Minä olen yksi heistä! Olen saanut nauttia monia ihania hetkiä tulilla kitaramusiikin soidessa.

Ikimuistoisin kuitenkin lienee yö Hawaiilla Waikiki Beachin rannalla paikallisten ja turistien viettäessä yötä Tyynenmeren aaltojen antaessa tahtia. Videolla oleva kappale syöpyi tuolloin ikiajoiksi sydämeeni 💖

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s