Meditoimaan

Meditointi on ajatusten tyhjentämistä jonkun menetelmän tai tietyn tekemisen avulla. Tänään on kansainvälinen Meditaatiopäivä.  En puhu nyt minkään menetelmän puolesta ja toista vastaan, vaan siitä, miten monessa hetkessä täydellinen rauhoittuminen tekeekään hyvää. Jokaisen kannattaisi opetella itselleen sopiva muoto tyhjentää ajatukset ja antaa rauhan tulla tilalle. Sen jälkeen on mahdollista paremmin keskittyä ajatuksia vaativiin tehtäviin.
Netissä on valtava määrä erilaisia meditoinnin ohjeita alkeista alkaen. Osassa käytetään aina tiettyä asentoa, osassa liikkeitä, osassa sanoja jne. Jokainen valitkoon itselleen parhaiten sopivan muodon. Olennaista on ymmärtää, miten suuri vaikutus elämään on, kun osaa täydellisen pysähtymisen kaiken hälinän ym. keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s