Turvallinen terassi


☀Kesä on saapunut suureen osaan maatamme ja pian se saapuu Pohjoiseenkin. Samalla terassit ja parvekkeet saavat uuden elonaikansa. Mutta, onko terassisi tai parvekkeesi turvallinen? Sitä ei moni tule edes ajatelleeksi. Tänään on Turvallisen terassin päivä. On aika katsoa, että lattia on kunnossa, ettei tule yllätyksiä jalkojen alla. Toinen olennaisen tärkeä tarkistettava on – erityisesti parvekkeilla -, että kaide on tukevasti kiinni ja muutenkin turvallinen.

💭 Otsikosta tuli heti mieleeni erään tuttuni miehen kokemus: Hän oli korjaamassa taloyhtiön parvekkeita, kun yhden parvekkeen koko etuseinä yllättäen irtosi ja mies meni mukana. Rautatanko lävisi ilkeästi miehen kropan muiden ongelmien lisäksi. Siinä oli hengenlähtö enemmän kuin lähellä! Jos se tanko olisi mennyt muutaman sentin toiseen suuntaan, ei mies tänä päivänä kävelisi elävien kirjoissa.

‼ Parvekkeiden ja terassien kunto on tarkistettava riittävän usein ja kunnolla, sillä niiden pettäminen voi aiheuttaa todella vakavia vammoja, jopa hengenlähdön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s