Pyöräilyn aika


🚲 Keväästä syksyyn on monille pyöräilyn aika. Jos se pyörä on edelleen lähinnä varaston täytteenä, on aika kaivaa pyörä esille, tehdä tarpeellinen huolto ja lähteä liikkeelle. On nimittäin Pyöräilykuukausi. Pyöräily sopii tähän korona-aikaankin, kun välimatkat pysyvät paremmin kuin kävellessä.

Aiemmin minäkin pyöräilin aika paljonkin. Kauan sitten jopa pitkin Suomea muiden ikäisteni kanssa. Mutta, kun jalkojen kanssa on ollut ongelmia, lopulta luovuin pyörästä. Vähän olen ajatellut, olisiko sähköavusteinen pyörä järkevä sijoitus, mutta tuttujen kommentit:”Osta sähkömopo ennemmin”.🛵 Kumpaakaan en ole (vielä) hankkinut, enkä asiasta minkäänlaista päätöstä edes tehnyt. 👍 Saa antaa viisaita neuvoja.

Nyt, kun pyöräteitä on jo monessa paikassa ja pyörävalikoimakin tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia, kannattaa lähteä liikkeelle. Pyöräilyssä upeaa on sekin, että pyörällä pääsee moneen sellaiseenkin paikkaan, jonne ei autolla pääse. Lisäksi pyöräilyhän tekee hyvää pyöräilijän terveydelle ja on ympäristöystävällistäkin 🍀

Yksi kommentti artikkeliin ”Pyöräilyn aika

  1. Mulla on niin kivan lyhyt työmatka, että on kiva pyöräillä. Toki sateella ja talvikeleillä tulee otettua auto alle pyörän sijaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s