Ole miljonääri


Sehän on monen haave; olla miljonääri.  Tämän päivän teema on ole miljonääri.  Älä silti tee rahallisia sitoutumuksia, jos sitä miljoonaa ei vielä ole 😀.
Moni haaveilee veikkauksesta voittavansa miljoonia. Jotkut voittavatkin, mutta ne voittajat ovat todella harvassa. Vaikka veikkaisi joka viikko – jopa useamman kerran viikossa -, ei ole mitään takeita, että suurempi voitto sattuisi kohdalle koko elinaikana.

Jos nyt ei lasketa perintönä rikastuneita tai huijauksella miljoonansa saaneita, miljonäärit ovat yleensä kovan työn myötä tulonsa hankkineet. He ovat tehneet talouden näkökulmasta jotain oikein. Olen kuullut sanottavan, että työnsä kautta rikastuneet myös arvostavat työtä ja toisia ihmisiä…

❓ Millaista olisi elää miljonäärinä? Uskotko, että se olisi mukavaa? Jos kyllä, niin miksi ja jos ei, niin miksi?

Minä en haaveile miljoonista. Olen jopa sitä mieltä, että veikkauksen voitoissakin saisi olla yläraja jossain kohtuullisessa kohdassa ja jos ei siihen mennessä ole voittajaa löytynyt, jaetaan potti muiden voittoluokkien kesken. Todellinen, vähän isomman voiton mahdollisuus kasvaisi siinä jo merkittävästi.
Vastauksena kysymyksiin sanon, että, jos rahaa suuresti jostain ilmaantuisi, antaisin muutamalle läheiselleni osan, avustaisin tiettyä tahoa ns. hyväntekeväisyysmielessä (ja ehdottomasti ilman minkäänlaista julkisuutta!!!), tekisin pari hankintaa ja varmaan sitten matkustaisin jonkin verran. En kuitenkaan haluaisi mitään suurta mullistusta elämääni, sillä minulle tärkeitä asioita ei rahalla saa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ole miljonääri

  1. Vaikka pelailemme rahapelejä miehen kanssa (1 rivi/nokka), en kuvittele, että rikastumme sillä. Nopeammin nettoaisimme laittamalla sen peleihin käytetyn rahan säästöön. Mutta jostain syystä on hauska aina tarkistaa lappunsa ja ilahtua satunnaisista muutaman euron ”voitoista”.

    Olen kokenut sentinvenytyksen työttömänä ollessani, joten osaan todella arvostaa nykyistä tilannettani, kun palkka tulee taas säännöllisesti eikä kaikkea tarvitse ostaa ”punalaputettuina”.

    Jos nyt kuitenkin se voitto kohdalle napsahtaisi, niin pari osoitetta olisi ihan selviä: lapsilla on elämä edessä ja pankissa lähinnä velkaa. Heille lähtisi ilman muuta osa. Sitten tulikin pitkä mietintätauko enkä nyt yhtäkkiä keksinyt mitään sen suurempaa.

    Jokapäiväisiä hankintoja pystyn tekemään nytkin ja jos jotakin isompaa pitää hankkia, olen valmis säästämään ja siirtämään hankintaa tuonnemmaksi (ellei kyse ole akuutista hankinnasta, kuten hellan tai paikastimen rikkoutumisesta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s