Käytätkö muistikirjaa?


Käytätkö perinteistä muistikirjaa vai menevätkö muistiinpantavat jollekin digilaitteelle?  Tänään vietetään muistikirjapäivää.  Kännykkä on toki (melkein) aina  mukana ja siihen on helppo lisätä muistiinpanoja, mutta…

📲 Käytän minäkin yhdessä asiassa muistiinpanopaikkana kännykkää. Minulla kun kauppalista on kännykässä. Siihen on helppo aina puutteen huomatessa kirjata listaan se, mitä tarvitaan ja kännykkä on mukana kaupassakin. Minulla ainakin ne paperiset kauppalaput jäivät usein kotiin.
🖋🖊 Mutta, sitten on muistikirja (tai vihko). Sellaista käytän kotona monenlaisessa ideoinnissa sillon, kun en tee sitä keittiön seinään kiinnitetyllä isolla pleksitaululla.  Mutta, aina reissussa minulla on mukana muistivihko ja kynä. Matkan varrella voi tulla joku idea tai muistiinlaitettava asia, jota haluan työstää jälkeenpäin. Tai voin haluta istahtaa vaikka rannalle tai tulille tai kalliolle pohtimaan jotain asiaa, jonka haluan syventää omaan ajatteluuni. Tietenkin sen voisi tehdä digitaalisesti (kännykkä tai mukana oleva tabletti), mutta perinteinen tapa sopii minulle paremmin.

❓ Entä sinä; onko muistikirja (tai vihko) käytössä ja meneekö digitaalisen laitteen puolelle?

3 kommenttia artikkeliin ”Käytätkö muistikirjaa?

  1. Ainoastaa apu-lehe kalenterii, mihi merkkaa päivittäi sää-ja lämpötilat 🙂

    1. Tallennatko nuo kalenterit tietoineen? Joskus olisi mielenkiintoista tietää, millainen sää oli jonain tiettynä päivänä kauan sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s