Sukulaisuuspäivä


On tässä koronan aikana opittu (vai onko?) pitämään etäisyyttä ja osittain ainakin olemaan karanteenissakin. Nyt ikäihmisten tahanastista karanteenissapysymisen käskyä on lievennetty suositukseksi. Samalla on kovasti vedottu varovaisuuteen yms.

☺Tänään on sukulaisuuspäivä. Sukulaisten(kin) yhteydenpito on tärkeää ja tänään on oikein sopiva päivä sille. Jos ei ole mahdollista kohdata kasvotusten, sitten käyttöön puhelin ja / tai netin mahdollisuudet. Pidetään yhteyksiä silloin, kun se on mahdollista‼

Tämä päivä on herättänyt minussa monenlaisia ajatuksia ja tuntemuksia. Entäs, kun ei ole elossa olevia sukulaisia joihin pitää yhteyttä? Tai läheisin elää toisella puolella maapalloa? Tällaisia ihmisiä on Suomessakin tosipaljon. Esim. tällainen sukulaisuuspäivä herättää mieleen ajatuksia ja kysymyksiäkin. Entä, jos jotain sattuu…  On oikeastaan paljon asioita, joihin pitäisi olla varautunut. Ollaanko, se on ihan eri asia. Kunhan tuli mieleeni…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s