Leivotaan!

Ei, kuvan kakku ei ole mun tekemä, vaan Pixabayn kuvia. Mä kun en nykysin saa onnistumaan muuta kuin sämpylät, marjapiirakan (tai omenapiirakan) ja pannarin.  Onneksi ystävä tuo aina välillä makoista kaffin kera nautittavaa 😍

Tänään on kansainvälinen Leipomispäivä.

Leipominen on uutisten mukaan lisääntynyt merkittävästi korona-aikana. Minusta se on ymmärrettävääkin. Nyt on aikaa ja kyllä se omatekoinen on vaan omanlaista. Harmi vaan, ettei niitä kaikki pääse nyt maistelemaan.
Omatekoinen leipä on monelle noussut nyt arvossa merkittävästi. Onhan se mahtavaa, kun voi tehdä taikinan illalla, antaa sen nousta yön yli jääkaapissa ja kypsentää aamulla aamiaiselle tuoretta leipää  😋.

❓ Tuleekos sinun leivottua itse? Ja, jos, niin mitä?

3 kommenttia artikkeliin ”Leivotaan!

  1. Mulla oli pitkään leipominen ihan nollilla. Sitten päätin, että aina kun jompikumpi muksuista tulee kotona käymään, mä leivon jotain hyvää. Toistaiseksi oon pysynyt lupauksessani ja joka kerta oon kokeillut jotain uutta reseptiä. Helppoa tietysti, sellaista mikä sopii mun taidoille eikä ne silti oo välttämättä aina näyttäneet siltä kuin ohjeen kuvissa 😀 Mutta syödyksi on tulleet kaikki ja jotkut jopa hyviksi kehuttu.

  2. Ei tuu leivottuu, ku sit ne pitäs syyväkkii ja koht alkas vaatteet kiristämmää 😀 Viimesimmät leipomukset tonnikalapiiras, marjapiiras ja kinkkupiiras. Iha uteliaisuuttai kokkeili ja hyviä olliit 🙂

  3. On se ihanaa, kun saa tuoretta leivonnaista aina välillä. Tosiasia kyllä on, että kohta tosiaan joutuu vaateostoksille, jos aina vain herkuttelee 🤩

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s