Puuhali ūü§ó


T√§n√§ aikana on olennaisen merkityksellist√§ saada kokea luonnon mahtava voima! T√§n√§√§n on Rakasta puuta-p√§iv√§. Jo lyhytkin aika luonnossa lataa meit√§. Monella on koronarajoitteiden takia ’halipula’.  On juuri oikea hetki l√§hte√§ ulos ja halata puuta! Valitse puu, joka tuntuu juuri sinulle oikealta ja anna sille oikein kunnon halaus ūü§ó.

ūüćÄ Min√§ olen usein luonnossa liikkuessani halannut puuta. Jotenkin j√§nn√§sti vaan tuntuu, ett√§ siin√§ siirtyy puusta energiaa itseeni.  Joku naureskelee asialle, mutta… so what?  Antaa nauraa vaan!  Min√§ halaan puita jatkossakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s