Burgeriboxeja hampurilaisille?

Kyllä maistuu hampurilainen 😋. Nyt on menossa hampurilaiskuukausi. Hampurilaisissa on usein tekijänsä leima eli maku voi olla hyvinkin erilainen valmistajasta riippuen.
Hampurilaisista jotkut puhuvat roskaruokana. Siinä nimityksessä ei alkujaan kyse ollut itse hampurilaisesta, vaan sen pakkauksesta. Itse ruokahan on monipuolinen!

💡 Tulipa mieleen tällainen aatos: Jospa hampurilaisia myyvät tahot hankkisivat myytäväksi burgeriboxeja, joihin tuote myydään. Ne valmistettaisiin ekologisesti viisaasti ja ne voisi pestä ja uudelleenkäyttää. Toki siinä asiakas joutuisi kuskaamaan boxin mukanaan, mutta ne voisivat olla kokoonmeneviä ja kevyitä. Näin roskaa syntyisi huomattavasti vähemmän. Mitä tuumaat?   🍀 Minä ainakin hankkisin burgeriboxin, vaikka hampurilaiset eivät ihan jatkuvaan ruokailuuni kuulukaan.

3 kommenttia artikkeliin ”Burgeriboxeja hampurilaisille?

  1. Fb:ssa Christa ehdotti rullakebabboxia ja mähän innostuin heti 👍. Forssassa kun saapi Deniss’iltä maailman ensteksparhaat rullakebabit 😋💖. Nyt vaan joku kehittelemään pötkyläboxeja 💡💡💡

  2. Onhan nytkin kokoonmeneviä ruoka-astioita. Ei taida rullakebabille olla, mutta ainakin hampurilaisille sopivia on. Jos asia innostaisi ihmisiä, varmasti tulisi pian pitkänmallinenkin.
    Alkaako ihmiset käyttää tuota mahdollisuutta onkin eri asia. Ihmiset ovat laiskoja tiskaamaan ja siksihän nuo roskaruokapalvelut ovat suosittuja. Kauppiaan pitää laittaa korkeampi hinta, jos käyttää roskapakkauksia. Jossain kohdassa tulee raja vastaan ja asenteet muuttuvat.

    1. Varmaan on hankala saada ihmisiä kuskaamaan jotain astiaa mukana. Olennaista onkin, että astia on helposti kasaanmenevä, kevyt ja helposti puhdistettava. Ainakin osalla vaikuttaisi sekin, että hinta olisi korkeampi, jos nauttii roskaaankäärittynä ateriansa. Ei muutos nopea ole, mutta toisaalta, ekologiset arvot ovat nousussa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s