Suljettu!


Ensin, ei, ei tämä blogi ole suljettu 🍀

Joku sanoo kohta, että nipotan turhasta. Ok, saapi sanoa. Se ei muuta näkemystäni. 😠
Kun ihminen on rakkaudenhuumassa, sitä haluaa luottaa toiseen 100%:sti. Silloin moni (yllättävän moni, sanon minä) antaa kaikki salasanansa toiselle. Se voi olla ok tai se voi olla todella typerää.
😬 Voi nimittäin käydä kuten eräälle puolitutulleni vasta kävi: Hän oli ollessaan onnensa kukkuloilla, antanut sekä sähköpostinsa että some-kanaviensa salasanat kumppanilleen. Aluksi kaikki meni hyvin, mutta sitten tuli jättisuuria vuoria suhteeseen. Eräänä päivänä sitten tämä tuttuni oli menossa katsomaan some-tiliään ja vastaan tuli ilmoitus: ”Tili on suljettu”. Kaikki some-tilit oli suljettu. Esim. Facebook, jossa on harkinta-aika ennen lopullista sulkemista, oli saanut uuden salasanan joten sinne ei ollut enää asiaa. Tuttu meni yrittämään sähköpostiinsa ilmoittaakseen väärinkäytöksistä palvelujen tarjoajille, mutta, kas, sähköpostin salasanakin oli vaihdettu.
👉 Nyt sitten ko. henkilö rakentaa uudelleen some-verkostoaan ja avaa sähköpostin. Eikä muuten varmasti enää anna salasanojaan kenellekään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s