Turvallisen terassin päivä


Terassi tai patio on monen kodin (ja lomakodin) olennainen osa. Siellä vietetään aikaa ja nautitaan elämästä. Tänään on turvallisen terassin päivä. Onko teidän terassi turvallinen? Ihanko varmasti? Eihän siinä ole avoimia reunoja, joista voisi vahingossa sivuun astuessaan pudota? Onhan terassin lattia riittävän vahva eikä siinä ole heikkoja kohtia? Onhan myös mahdollinen grillipaikka turvallinen? Tähän kannattaa kiinnittää erityishuomiota!

Nyt, kun elämme rajoitusten aikaa, on hyvä hetki tarkistaa se terassinkin kunto. Pianhan (kesäkuun alusta) kokoontumisrajoitus koskee yli 50:n hengen kokoontumisia. Eli, kohdata sitten voidaan noudattaen toki ”turvaväliä”. Jos on iso terassi, voivat ryhmätkin kohdata toisiaan. Luulenpa vaan, että erilaiset pihatapahtumat ovat tämän kesän juttu 😎

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s