Nauru käy jumpasta


”Nauru pidentää ikää”, sanotaan. Tänään on juuri oikea päivä saada ja antaa lisää ikää, sillä on kansainvälinen naurupäivä 🤩.

Tiesitkö, että pieneen hymyynkin tarvitaan vähintään kymmentä kasvojen lihasta ja oikein täysillä nauramiseen jopa 300 eri lihasta (kasvot+keho)?!  Nauru on siten samalla tehokasta jumppaa.

❓ Millaiset asiat sinua naurattavat? Minuun kolahtaa monenmoinen tilannekomiikka, lasten jutut ja hyvä huumori.  En oikein sulata vahingoniloa tai muiden halveeraamiseen perustuvaa huumoria. Olen juuri niitä, jotka saattavat yhä uudelleen katsoa lemmikkien hassuja juttuja tai nauraa mukana, kun lapset kikattavat jollekin hyvinkin yksinkertaiselle asialle.
Monista aikuisista on tullut aivan liian totisia. Ikäänkuin nauru veisi heiltä arvostuksen. Minä ajattelen juuri päinvastoin; jos ei uskalla välillä hassutella ja nauraa täysillä, elämä on peijoonin tylsää.

Paljon naurua tähän(kin) päivään 😂😂😂

Yksi kommentti artikkeliin ”Nauru käy jumpasta

  1. Mä nauran varmaan eniten töissä. Siellähän mä vietän ison osan päivästäni ja meidän porukan huumori on välillä niin pähkähullua, että jos asiakkaat näkis ja kuulis, niin eivät varmaan uskaltasi tuoda töitään meille 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s