Valokuvaamaan!


Valokuvaus on nykyisin helppoa. Moni hankki aiemmin aluksi pienen pokkarin, mutta nykyisin alkuun pääsee mukavasti vaikka kännykkäkamerallakin.
Kun on enemmän kiinnostunut asiasta, moni hankkii monipuolisemman kameran, joka tarjoaa mitä erilaisempia mahdollisuuksia.

Valokuvaamisen upeus on mielestäni siinä, etteivät aiheet lopu koskaan. Tiedän monen ärsyyntyvän, kun heitä kuvataan, mutta ei aina tarvitsekaan kuvata ihmisiä. Aiheita on niin paljon, että lukumääräksi voisi varmaan sanoa ”rajaton”.

Kuvia voi näyttää vain tutuille tai tehdä niistä julkisia esim. netin kautta. Kuvia voi myös myydä eri palveluille ja saada siten niistä rahaa. Tähän liittyen paljon olennaisen tärkeää tietoa löytyy Tekijänoikeuksien ABC-sivustolta.
Kuvia ostavista kuvapalveluista tietoa ja ohjeita mm. näissä sivustoissa:
* Digi-kuva.fi
* Mostphotos.com/fi-fi
* Ansaitsekotona.fi

📸 Kuvataan iloksemme tai hyödyksemme – tai tallentaen asioita vaikka historiaa varten.

📷 Näin muuten jokunen päivä sitten tv:stä ohjelman, jossa vakavan rikoksen ratkaisemisessa olennaisessa osassa oli tuntemattomien ohikulkikoiden ottamat valokuvat mielestään oudossa paikassa olleesta autosta ympäristöineen.  Kun kamera on aina mukana, kannattaa kuvata outojakin tilanteita. Koskaan ei tiedä, kuinka tärkeästä asiasta lopulta voikaan olla kyse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s