Vaihtoehtoja kättelylle


–  Kuvan tekijä: Siouxsie Wiles and Toby Morris. Translation by Susannaanas –

Nyt olisi tarjolla vaihtoehtoja kättelylle!  Tasavallan Presidenttikin on ehdottanut, että ehkä kannattaa harkita kättelyä myös Linnanjuhlien osalta.
💡  Presidenttihän vihjaisi tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon todeten, että oikeakätiset voisivat kohottaa (intiaanien tapaan eli ilman tuota ykköskuvassa näkyvää heilautusta) oikeaa ja vasenkätiset vasenta kättään. Jos tuo tulisi tavaksi, kannattaisin aina vasemman käden käyttöä… se on lähempänä sydäntä 💚.

Noista vaihtoehdoista minua viehättää kuitenkin eniten kakkonen eli käsi sydämellä. Minä tosin liittäisin siihen kevyen nyökkäyksen. Se on sopivan yksinkertainen ja minua viehättää ajatus tuoda sydän mukaan tervehdykseen.
(Ja tässä ei ole taustalla mitään poliittisia tms. ajatuksia!)

❓ Mitä sinä tuumaat näistä? Vai palaako kättely jossain vaiheessa takaisin yhtä käytetyksi kuin ennen koronaa?

2 kommenttia artikkeliin ”Vaihtoehtoja kättelylle

  1. On tullut vietettyä aikaa korvessa ilman nettiä. Sinne palaan huomenna ja hljaisuus sitten jatkuu.
    Tämä kättelyhomma on huvittavaa. Monet suomalaisethan inhoaa koko kättelyä, joten siitä voi luopua vaikka pysyvästi ja heti. Kaikki heilautukset ja muut ovat naurettavaa pelleilyä. Pelkkä nyökkäys riittää. Hymyllä tai ilman riippuen tyypistä, jota tervehditään. Heilautukset on kuninkaallisten hommia, käsi sydämellä on amerikkalaista ja namaste tulee hinduilta.
    Voisihan sitä kehittää omakättelyn eli kumpikin kättelee itseään ja katsoo toisiaan 🙂 – jos pn pakko olla joku seremonia.

  2. Kaikenmaailman hörhöilyjä nuo. Kättelyyn on niin totuttu, että se palaa pian. Erikoisuudentavoittelijat voivat tehdä muuta.
    Kerron minäkin olleen koronapaossa ja palaan tunnin päästä pakopaikkaani. Kunhan poikkesin evästä hakemassa ja postit katsomassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s