Vetoketjupäivä


Vetoketju on kätevä keksintö! Ja niin monipuolinen. Siksi se ansaitseekin oman päivänsä ja tänään on vetoketjupäivä 🙃. Vetoketju on kätevä ja välillä todella raivostuttava. Se kun tekee lakon juuri silloin, kun olisi tärkeää, että se toimisi.

Vetoketju liittyy pääasiassa erilaisten materiaalien yhdistämiseen, mutta myös tieliikenteessä on käsite vetoketju. Tiedätkö, mitä se tarkoittaa? Vihje: se on olennainen osa toiset huomioivaa liikennekäyttäytymistä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s