Mustikkapiirakkaa!


Vieläkö on pakkasessa viime kesän mustikoita? Nyt on oikein hyvä aika käyttää ne pois, sillä tänään on mustikkapiirakapäivä. Mustikkapiirakkaa tehdään todella monella tavalla. Yksi tekee perinteisen pullataikinapohjan ja siitä piirakka. Toinen nyppii murupohjan ja kolmas koostaa jonkin ohjeen mukaisen kakkupohjan.
Minä kuulun niihin, jotka eniten nauttivat murupohjasta, mutta laiskana leipojana (sen harvan kerran, kun edes leivon) teen yleensä helpon kakkupohjan. Niin nytkin, tosin kuva on aiemmalta kerralta. Nyt tein vain pienen piirakan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s