Tämä on vakava asia


Ihan aikuisten oikeasti nyt: ruohikkopalovaara on vakava asia, todellinen uhka! Nyt, kun väki on määrätty elämään varsin rajoitettua elämää, on saatu yksi lisärajoitus osaan maata. Ruohikko on ritikuivaa, eikä se tarvitse kuin pienen kipinän ja palo syttyy ja leviää todella nopeasti.

👉 Moni sanoo, ettei tiennyt varoituksesta. Laitapa itsellesi ylös: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset Sieltä löytyvät erilaiset varoitukset selkeästi ilmaistuina! Ne on syytä tarkistaa AINA ennen avotulen sytyttämistä ulkona.

Ymmärrän ihan hirmuisen hyvin, että nyt, kun monella on aikaa mennä luontoon, sitä tahtoisi tuletkin laittaa. 🔥 Itsekin todentotta kaipaan pääsyä tulille, mutta nyt vaan ei ole sen aika. Kuitenkin turvallisuus on tärkeämpää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s