Kirjojen yö


Nyt on edessä jännittävä yö; Kirjojen yö. Minusta on vaan niin upeaa, kun meillä on lukutaito ja mahdollisuus ihan maksutta saada kirjastoista luettavaa. Upea mahdollisuus, jossa ei taloudellisella tilanteella ole mitään merkitystä.

Lapsena luin paljon. Vai pitäisikö sanoa, tolkuttoman paljon. Sairaalassa ei muuta tekemistä oikein ollutkaan ja, kun liikkumisessa oli rajoitteita, kirjat olivat ihana ystävä 💙.
Nykyisin olen kausilukija; välillä luen ihan hullun lailla (ja yhtä jaksoisesti parin tunnin yöunilla kunnes kirja on kahlattu läpi) ja välillä en lue juuri lainkaan. Nyt odotan kovasti tiettyjen kirjojen varaajalistan hupenemista (e-kirjat), jotta pääsen niihin tarttumaan. Nythän ei kirjastoihin muuten pääsekään.

❓ Mitä kirjat merkitsevät sinulle? Millaista kirjallisuutta luet – jos yleensäkin luet?

Yksi kommentti artikkeliin ”Kirjojen yö

  1. Kirjat ovat ihan yhtä tärkeitä kuin hengittäminen. Ilman niitä alkaisi äkkiä ahdistaa.

    Opin lukemaan 4-vuotiaana ja ensimmäisen kirjastokorttini sain 6-vuotiaana. Suurimman vaikutuksen silloin lapsena teki Joy Adamsonin kirja Elsa – vapaana syntynyt.

    Luen jatkuvasti jotakin. Tositapahtumiin perustuvia, dekkareita, hömppää, sarjakuvia. Harvemmin mitään oikeasti sivistävää.

    Juuri äsken laiton blogiini juttua vastikään lukemastani Torey Haydenin kirjasta Toisten lapset. Hayden on yksi ehdoton suosikkini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s