Maan päivä

Huhtikuun 22. päivänä vietetään Maan päivää (jossain päivää kutsutaan myös nimellä Maan Äidin päivä). Tätä YK:n nimeämää teemapäivää on vietetty vuodesta 1970 alkaen. Päivän tarkoituksena on järjestää kansalaistoimintaa puhtaan veden ja ilman sekä koko elinympäristön hyväksi.
Tänä vuonna suurin osa toiminnoista on sattuneesta syystä peruttu. Kuitenkin monenlaista voi toteuttaa virtuaalisesti. Laitapa hakukoneelle ’Maan päivä’ ja saat tietoa monenlaisista asioista aiheeseen liittyen.

Oletko muuten tullut ajatelleeksi, että yksi merkittävä ilmastoteko on jo lähiruoan käyttäminen? Kun ruokatarvikkeet tulevat läheltä, emme tarvitse kalliita ja ilmaa saastuttavia kuljetuksia. Se on jokaisen oma valintakysymys, miten toimimme…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s