Vapaaehtoisille arvostusta!


Korona-aika on tuonut esille myös suomalaisten auttamishalun. Tuhannet vapaaehtoiset auttavat eri tavoin ihmisiä, jotka olisivat jääneet pulaan ilman tätä apua. Muistammehan olla kiitollisia saamastamme avusta?!

Tänään on Vapaaehtoisten arvostamispäivä. Korona on tuonut esiin monia uusia ja vähän erilaisiakin vapaaehtoistyön muotoja, mutta emme saa unohtaa niitä tuhansia vapaaehtoisia, jotka tekevät vapaaehtoistyötä ihan normiaikoinakin 🌹. On nimittäin tosiasia, että yhteiskuntamme kaatuisi, jos kaikki nyt vapaaehtoisten tekemät työt jäisivät yhteiskunnan hoidettaviksi. Tätä eivät kaikki tule ajatelleeksi silloin, kun myönnetään pientä (sillä pieniä ne tuet todellisuudessa ovat) taloudellista tukea vapaaehtoistyön toteuttamiseksi. Kaikkea kun ei voi vapaaehtoisetkaan kuluitta hoitaa.

🌹🌼🌺💚 Lämpimät kiitokseni jokaiselle, joka vapaaehtoistyöllä tuo oman panoksensa lähipiirinsä tai kenen tahansa hyvinvointiin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s