Työpäivä pyjamassa


Työpäivä pyjamassa kuulostaa varmaan houkuttelevalta monesta nyt etätyötä tekevästä. Tänään on sitten ihan virallisesti (tai epävirallisesti, miten vaan) päivän teemana ’Työpäivä pyjamassa’.  Mikäs siinä…
Tai, jospa vähän ensin katsotaan tilannettakin! Ratkaisevaa toki on, millaisesta työtilanteesta on kyse eli esimerkiksi, teetkö työtäsi itseksesi ilman kuvayhteyttä. Jos on kuvayhteys, tilanne voi olla toinen. Ainakin on katsottava, millainen pyjama on käytössä ja onko se sitten lopulta sopivaa ko. tilanteessa.  Mutta, ne kotityöt ainakin voi tehdä pyjamassa 🙃

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s