Naurua!


Tänään on nimittäin kansainvälinen nauruhetken päivä 🤩. Nauruakin on monenlaista, mutta pitäydytään nyt siinä hyväntahtoisessa naurussa. Sitäkin on monenlaista; vienoa naurua sisäänpäin, hymyntäyteistä naurua, kikatusta, ääneen nauramista, hervontonta naurua jne. LOL on yksi netissä käytetty ilmaisu liittyen nauruun. Eli, nauraa kippurassa lattialla 😀.

❓ Millaiset asiat saavat sinut nauramaan? Aina ei tarvita kovin ihmeellistäkään asiaa, kun nauru on reaktiomme.
Minä nauran eniten hauskoille arkielämän kommelluksille 🤩. Ne voivat olla melkein mitä tahansa, kunhan ne eivät ole ilkeitä. Huumori on taitolaji, jota kaikilla ei ole. Minä en vaan opi ymmärtämään esim. joitain tv-ohjelmia, joiden ”hauskuus” perustuu muiden pilkkaamiselle 🤨.

Sanotaan, että jokaisen pitäisi osata nauraa myös itselleen. Se on kuitenkin usein aikamoisen vaikeaa. Minä olen asiaa aikanaan opetellut ja -ainakin vähän- oppinutkin. Jos itsensä ottaa liian vakavasti, jää moni hauskuus huomaamatta…

2 kommenttia artikkeliin ”Naurua!

  1. Työpaikalla kokoonnumme kahvitauoilla yhteisen pöydän ääreen, enkä usko, että on ollut ainuttakaan kahvitaukoa, ettei olisi jostain saatu naurua aikaiseksi. Se on rentouttavaa, antaa taas virtaa jatkaa töitä ja luo yhteishenkeä.

    1. On aina kiva kuulla, että työpaikalla on hyvä henki 👍. Niitä toisenlaisiakin kun on. Naatitaan me, jotka osataan ☕

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s