Tänään on hyvä päivä


Mitä päivään tarvitaan, että sanoisit: ”Tänään on hyvä päivä”?  Niin moni ajattelee, että hyvään päivään kuuluu aina jotain erikoista. Entä, jos opettelisimme iloitsemaan niistä arjen asioista? Entä, jos hyvä päivä olisikin se, jolloin ei tapahtunut mitään kamalaa?

Iloinen asenne on kuin lumipalloefekti; jakaessaan iloa se kasvaa ja lisääntyy ympärillämme. Se ei maksa mitään, mutta voi antaa paljon.

💡 Minä olen tämän vuoden ajan pyrkinyt joka ilta hetken ennen nukkumista ajattelemaan niitä hyviä asioita, mitä päivässäni oli. Huomaan, että näin nukahdan hyvillä mielin ja uni tuntuu olevan levollisempaa.

❓ Entäs sinä, mitä pitää sisällään sinun hyvä päiväsi?

2 kommenttia artikkeliin ”Tänään on hyvä päivä

  1. Hyviä päiviä on monenlaisia. Tänään on ollut rauhallinen kotipäivä, oon saanut tehdyksi niin kotitöitä kuin käsitöitäkin. Ei oo ollut mitään pakollista eikä aikataulutettua. Hyvin rentouttava päivä.

    1. Välillä on oikein hyvä pitää sellainen rauhallinen kotipäivä 👍. Maailmassa mennään liiankin kanssa aikataulutettuna ja erilaisten ”pakkojuttujen” (ovatko ne oikeasti pakollisia?) mukana. Minulla on usein tunne, että pitäisi varmaan olla pakollinen ”Ei mitään”-päivä, jolloin ei oteta vastaan mitään suunnitelmaa,vaan eletään hetken mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s