Mitä sinusta sanottaisiin?


Tämä voi kuulostaa surulliselta aiheelta (etenkin nykyhetkessä), mutta ei anneta surulle valtaa. Asia voi olla ihan itsellemme myös myönteinen, ajatuksia herättävä. Nimittäin tänään päivän teema on ’Suunnittele itsellesi muistokrjoitus’.
💡 Mietipä hetki, millaisia asioita haluaisit sinusta muistettavan ja kenties mainittavan muistokirjoituksessasi. Tämä voi olla todella pysäyttävää. Kenties asia voi vaikuttaa jatkossa jopa siihen, miten suhtaudut jatkossa ihmisiin, asioihin ja millaisia ovat tekosi… 🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s