Lomarannalla – kotona


Nyt, kun niin monen lomamatkan ovat peruuntuneet, ei anneta periksi!  Englantilainen Keith Whatley oli suunnitellut lomamatkaa vaimonsa kanssa, mutta koronan takia se peruutui. Niinpä Keith päätti, että periksi ei anneta…  Hän rakensi kotiinsa ”lomarannan”. Ei sentään hiekkaa sinne tuonut, mutta tekokiviä, jotka kuvastivat ajatellut heille tutun, kivikkoisen rannan maisemaa. ” Maiseman viimeisteli rantapyyhe, radiosta kuuluva aaltojen loiske rantatörmää vasten, tuulensuojana toimiva varjo, poreilevaa juotavaa ja vaimo kesämekossa.”

Katselin tuolta netin maailmasta, jotta on myytävänä hiekkakuvioista kangasta ja merikuvioista kangasta. Ja tekokiviä. Kodeista löytyy varmaan ”rannalle” otettava peitto ja kylmälaukku tai piknik-kori. Rekvisiittaa voi kehitellä vaikka kuinka paljon. Taustalle soimaan meren kohinaa tms. tilanteeseen sopivaa. Koriin rantaeväät ja asut tilanteen mukaan. Sitten vaan kuvaa / videota tai jopa virtuaaliset rantajuhlat webkameran kautta kaverien kesken.
Jos sinulla on käytössä videotykki tai iso tv+ mahdollisuus peilata laitteelta kuvaa ja ääntä telkkariin, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Rantabileet, vuoristoseikkailu, kuutamolla, kaupungin hälinässä, metsäpolulla, nuotiolla ym.

Oiskos aika kehitellä jotain hauskaa tämän pohjalta?

👉 Uutisjuttu löytyy: https://www.msn.com/fi-fi/lifestyle/ihmissuhteet/englantilaispariskunta-hylk%C3%A4si-ajatuksen-oikeasta-rantalomasta-koronan-takia-%E2%80%93-t%C3%A4ydellinen-ranta-rakennettiin-omaan-olohuoneeseen/ar-BB124yby?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s