Huijaus taas liikkeellä


Postin nimissä liikkuu huijausviestejä. Viesti näyttää aidolta postin viestiltä. Huijausviestissä yritetään vastaanottaja saasa menemään huijaussivustolle klikkaamalla annettua linkkiä. Siellä kysytään henkilö- ym. tietoja.
Viestissä kerrotaan lähetyksestä, joka on liian painava. ”Viestissä näkyy tekaistu tilausnumero sekä maininta siitä, miten tilaus on muka rahdattu. Oikeasti mitään toimitusta ei ole edes olemassa, ja vastaanottajaa yritetään huijata antamaan tietonsa rikollisille.”   Huomaa, että viestin lähettäjä näyttää nimeä ”Posti Group”, mutta tarkemmin tietoja katsoessa käy ilmi, että lähettäjä käyttää osoitteessa päätettä @gmail.com. Se EI ole postin osoite!

Olethan tarkkana viestien kanssa!

👉 Uutinen löytyy:  https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/77550d9b-d637-4ec3-a0dd-e2abf944607e

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s