Lastenkirjapäivä


Nyt, kun lapset ovat paljon kotona ja kelikin on aina välillä mitä sattuu (täällä ainakin sataa vettä), on erinomainen aika auttaa lapsia löytämään kirjojen maailmaan 📗📙.  Kirjasta saa kaverin, joka on aina haluttaessa mukana. Kirjoja löytyy kaikesta mahdollisesta, joten valinnanvaraa on. Kirjasto on erinomainen mahdollisuus sille, ettei kirjoja tarvitse edes ostaa. Nyt, kun kirjastot ovat suljettuna, voi tutkia sitä omaa kirjahyllyä, olisiko siellä sopivaa luettavaa. Tai tutustua e-kirjamahdollisuuksiin.  Muutamilla paikkakunnilla kirjasto on jo mukana kirjastot.fi:n e-kirjastossa ja kuulemme uusia kirjastoja tulee mukaan kaiken aikaa.

💡 Jos nyt juuri ei ole kirjaa saatavilla, voimmehan aina kannustaa lapsia kirjoittamaan itse satuja tai tarinoita. Muistetaan sitten myös tallentaa ne, sillä niistä voi olla paljon iloa myöhemmin.

🍀 Minä olin aikanaan ikikiitollinen lukutaidosta. Jouduin lapsuudessa viettämään paljon aikaa sairaalassa ja siellä olisi ollut todella tylsää ilman kirjoja… Lukutaito on Suomessa jokaisen etuoikeus, vaikka maailmalla on paljon ihmisiä, jotka eivät osaa ollenkaan lukea. Arvostetaan tätä(kin) taitoa 💚

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s