Lapsen synttärit korona-aikaan

Nyt korona-aikana on hankala toteuttaa lapsen synttärit, kun ei ole luvallista kokoontua isolla joukolla. 6-vuotias Scot Michael sai yllättäen kuitenkin synttärijuhlan, kun ystävät vanhempineen järjestivät hänelle oman synttärikulkueen.

Kaikkialla sellainen ei toki ole mahdollista, mutta siellä, missä on, tässä n yksi vaihtoehto 🍀

Tai miten olisi kokoontuminen autoissa (!) vaikka isolle levähdysalueelle ja siellä yhteistä laulua ym. toteutettuna autoissa? Siellä voitaisiin olla vähän retkitunnelmissa pienten eväiden kera. Ei kuitenkaan nousta autoista uhmaamaan koronaa.

Jos ei voida (kaikilla ei ole autoa käytössä) lähteä liikkeelle, toteutetaan sitten virtuaaliset synttärit. Nyt rajana on vain oma mielikuvitus!

Vähän isompia ajatellen tulee mieleen juttu muutaman päivän takaa: perheen juniori täytti 18v ja koronan takia ei ollut luvallista kokoontua yhteen. Vanhemmat ja sisarukset olivat rakentaneet perheen autotalliin ”baarin”. Isä oli pukeutuneena järjestysmieheksi tallin ovella ”tarkastamassa” henkkarit. Sisällä oli sitten viihtyisäksi ”baariksi” rakennettu tila, jossa äiti oli baaritiskin takana ja sisäruksista yksi tarjoilijana. Synttärit tulivat hoidetuksi päivänsankarin mielimusiikin, ruoan ja juoman, naurun ja laulun kera. Kaverit saivat osallistua virtuaalisesti!    Eihän se tietenkään ole sama kuin kohdata kaverien kanssa, mutta terveys ennenkaikkea…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s