Lääkärien päivä


Lääkärit ja koko hoitohenkilökunta ovat juuri nyt kovan paikan edessä. Tänään vietetään kansainvälistä Lääkärien päivää. Lääkäreiltä vaaditaan nyt todella paljon, sillä pandemiaksi muuttunut korona vie varmasti kaiken mahdollisen energian.

💡 Maailmalla on levinnyt tapa, jossa iltaisin klo 20 ihmiset taputtavat hoitohenkilökunnalle ja moni varmasti kaikille, jotka omalla panoksellaan tekevät parhaansa vaikeasta tilanteesta selviämiseksi. Taputtaa voi missä vaan…    Verkossa kulkee myös paljon erilaisia kiitosviestejä aiheen merkeissä. Kannustusta tarvitaankin monin tavoin, sillä yhä pahenevan ongelman edessä emme saa lannistua ja luovuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s