Habbo Hotelliin


Habbo Hotelli on v. 2000 perustettu virtuaalinen chat-yhteisö. Se oli aikanaan todella suosittu nuorten (alaikä 13v) keskuudessa. Mutta, viime vuosina Habbo on hiljennyt muiden palvelujen vallatessa tilaa.
Nyt, kun korona on pakottanut ihmisiä yhä enemmän koteihin, on yllättäen Habbo Hotellissa havaittu merkittävä käyttäjämäärän lisäys. Onhan Habbo helppokäyttöinen mahdollisuus hengailla virtuaalisesti ja jutustella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Habboonhan voi tehdä oman huoneen yms.   Habbo löytyy: https://www.habbo.fi

👉 Uutinen aiheesta löytyy TÄÄLTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s