Läheltä piti

Yllättävänkin usein kuulee ”Läheltä piti”. No, tänään voi sitten kertoa tilanteista, jolloin ”Läheltä piti”, sillä se on nyt päivän teema!
Minun tulee näistä aina mieleen vuosikymmeniä sitten ollut tilanne: Minun piti jostain syystä matkata junalla Jyväskylään. Ilman järjellistä syytä, tuntui, ettei pidä lähteä ja peruin matkan. Onneksi. Olisin ollut siinä vaunussa, joka kärsi junaonnettomuudessa pahiten. En taitais tässä mitään kirjoitella…
Toinen, vielä vanhempi ’läheltä piti’-tilanne liittyy sekin junaan. Vuosikymmeniä sitten työmatkani kulki vartioimattoman tasoristeyksen yli. Siihen vaan turtui ja jotenkin alkoi katsoa kelloa, jotta onko junantuloaika vai ei. Ei siis, pöhkö, katsonut, tuleeko junaa. Kerran sitten tuli juna, enkä sitä huomannut… Oli muuten tiukka tilanne. Aika kauan tärisytti radan yli päästyäni…

❓❓ Onko sinulla ollut läheltä piti- tilanteita? Jos on, millaisia?

Yksi kommentti artikkeliin ”Läheltä piti

  1. On monta kertaakin ollut vaarallisia tilanteita. Nyt tuli mieleeni mökkireissu, kun pilkoin kirveellä puita. Olin juuri iskemässä, kun kaveri huuteli rappusilta jotain. Käännyin katsomaan samalla,kun kirvestä heilautin. Siinä meni kirves säärtä hipoen! Jos olisi osunut, oli tullut pahaa jälkeä, kun kerran täydellä voimalla kirvestä iskin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s