Mielikuvitus käyttöön NYT


Olen puhunut tästä ennenkin, mutta eipä ketään kiinnostanut. Josko nyt kiinnostaisi, kun tuhansia lapsia on / pian on kotikaranteenissa tai muuten omillaan vailla tekemistä. Uskon, että on viisasta sulkea suuret tapahtumat yms. ja esim. varovaisimmat harrastustoimintaa tarjoavat tahot ovat sulkeneet toimintansa määrätyksi (osa määräämättömäksi) ajaksi.
.❓ Mitä nyt sitten monen lapsen arkeen kuuluu? Aivan varmasti netti 💻. Mihin nyt sitten harrastusten tarjoajien ja nuorisotyöntekijöiden tulee suunnata❓ NETTIIN 💻! Nyt on aivan mahdottoman hyvä tilaisuus osoittaa, että netissä voi tehdä muutakin kuin pelata. Todella moneen harrastukseen ja toimintaan voi tehdä oman NETTIKERHON tai NETTIKOULUN ‼‼  Tietysti se vaatii toteuttajaltaan nopeaa paneutumista asiaan, mutta mahdotonta se ei todellakaan ole.  Esim. YouTube-kanavan kautta nettikerhon saa näkymään kaikille asiasta kiinnostuneille.  Nyt syynä on koronan aiheuttama tilanne, mutta nettikerhoja voisi jatkossakin toteuttaa esim. täydentämässä varsinaisia kohtaamisia harrastusten merkeissä. Lisäksi nettikerho tarjoaisi syrjäseudulla asuville lapsille kokemuksia ja mahdollisuuksia olla mukana. Samoin esim. vammaisille lapsille.

❓ Mitä sinä vielä mietit❓  NYT ON AIKA TOIMIA ‼👍🍀🙃

jk. Nettikerhoja voisi olla myös esim. ikäihmisille. Auttaisi mm. kulkemisongelmista kärsiviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s