Yksityisyys kunniaan?

Netti kerää sinusta paljon tietoa. Selaimet tietävät, missä kävit, milloin kävit, kauanko aikaa siellä vietit, millä selaimella liikut jne.  Osassa selaimista on erilaisia estoja tietojen keräämiselle.

Monelle Brave-selain on aivan vieras. Varsinkin, jos englanninkieli ei taivu, selaimeen ei tule tutustuneeksi. Tämä selain on kuitenkin tunnettu yksityisyyden suojastaan. ”CNETin mukaan Brave sen sijaan estää paitsi seuraamisen, myös kolmannen osapuolen evästeet automaattisesti. Brave itse kertoo sivullaan, että sen selain on suunniteltu niin, ettei se tiedä ”kuka olet tai millä sivuilla käyt”.”  Brave ei myöskään näytä mainoksia.

Minä olen käyttänyt Brave-selainta parisen vuotta ja pidän siitä 💙. Se on nopea, eikä tosiaan tallentele tietoja ties minne. Jokainen valitsee itselleen sopivan / sopivat selaimet, mutta yksi minun valinnoistani on Brave.

👉 Uutisjuttu aiheesta löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia artikkeliin ”Yksityisyys kunniaan?

    1. Aika monelle Brave on aivan tuntematon koska nämä suuret mainostavat enemmän. Sen jälkeen, kun löysin Braven, olen sitä päivittäin käyttänyt. Asensin sen myös tabletillekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s