Vespa Taxi


Vespa Taxi, Italy, 1952.
KUVA: http://historyloversclub.com/photos-of-the-old-school-taxi-cabs/5/

Tämä hymyilyttää, mutta samalla tuo mieleen monenmoisia aatoksia. Joskus se pieni kulkupeli on todella kätevä. En tunne tuon Vespan teknisiä ominaisuuksia, mutta, jos ne saisi tälle päivälle, saattaisi asia olla ilontuoja taas muutamalle. Erityisesti turvallisuuspuoli tulisi olla kunnossa. Tuohan muistuttaa mopoautoa, mutta oisko asteen parempi versio? Kori vahvaksi ja lakiin maksiminopeudeksi 60km/h (tai ainakin vähintään 50km/h nykyisen 45km/h asemasta), jotta ei jää liikenteen tukoksi taajamissa.

Käytännössähän tuollainen kolmipyöräinen Vespa sopisi nuorille harrastus- ym. matkoille, äideille kauppakassikulkuneuvoksi ja monille ikäihmisille liikkumiseen lähialueilla.

💭 hmm… Mikähän miniautojen tai kulkupelien ihastusaika mulla on menossa? Pitäis varmaan siirtyä johonkin miniversioon, jolla kävis kaupat ja menis lähilaavuille. Pidemmät reissut vois sitten tehdä julkisilla. Ehkä.

2 kommenttia artikkeliin ”Vespa Taxi

  1. Ihana tapa liikkua! Olisipa noita takseja vielä nykyisin myös, varmasti olisi kätevä keskustassa. Itse kerran museossa näin tämän ja yllättävän pieni se oli.

    1. Nykyisin niin monelle kaiken pitää olla isoo ja komeeta vaikka monelle pieni ois sekä halvempi hankkia että käyttää ja näppärä kulkupeli pikkumatkoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s