Onko se näin?

💖 Rakkaus on ihmeellinen asia! Se herkästi turruttaa järjen, se saa silmiin omanlaisensa pilkkeen ja sydän on usein pakahtumaisillaan. Ajan myötä tunne tasaantuu ja vahvistuu (jos on vahvistuakseen). Nykyisin monet muuttavat yhteen hyvinkin pian tutustuttuaan. Siihen liittyen ajatuksia herätti toteamus, johon netissä törmäsin: ”Monet syvimmät rakkauden tunteet toteutuvat toisistaan erillään elävien ihmisten välillä.”

Taitaa tämä olla persoonakysymys…  Joillekin on tärkeää voida olla yhdessä mahdollisimman paljon, joillekin taas on olennaista riittävä (jopa runsas) oma aika.

❓ Mitä sinä tuumaat asiasta; onko asia niin, että erillään elävien välillä tunteet ovat syvempiä?

2 kommenttia artikkeliin ”Onko se näin?

  1. Höpö höpö! Jos ihmiset toisiaan rakastaa, ne tahtoo tuppautua saman katon alle. Minä en usko mihinkään etärakkauteen. Se on tämän ajan höpinää.

    1. Äläs nyt… Joillekin on helpompi kokea tärkeäkin ihmissuhde pitämällä myös sen oman tilansa. Jotkut sanovat myös, että sopu säilyy paremmin, kun ei koko aika ole sama naama siinä edessä.
      Etärakkauskin voi olla osalla myös ”pakon sanelema juttu”. Jos toisen työ vie jatkuvasti pitkin maailmaa (tai vaikka pitkin maatakin), kyllä siitä etärakkaus tulee. Mutta, kohtaamisia silti tarvitaan aina. Niin minä luulen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s