Aika vaihtaa?

Euroopan komissio ohjeistaa työntekijöitään käyttämään Signal-pikaviestisovellusta suositun WhatsApp’n asemasta. Perusteluissa todetaan syyksi tietoturvaa. Signal mm. ei säilytä käyttäjänsä viestejä, vaan ne ovat ainoastaan käyttäjän puhelimessa. Signalissa on periaatteessa samat toiminnot kuin WA:ssa, joten, mikä ettei.

Mutta, ihmisten siirtyminen vapaaehtoisesti toisen palvelun käyttäjäksi ei ole niin yksinkertainen asia. Toki velvollisuus työkuvioissa sanelee osan, mutta vapaaseen viestintään eri palveluilla on kova kilpailu käyttäjistä. Palvelu, joka ”on kaikilla”, pitää herkemmin väkensä kuin saada väki siirtymään muun palvelun pariin. Edes merkittävät tietoturvaloukkauset eivät tunnu ihmisiä hetkauttavan…

👉 Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia artikkeliin ”Aika vaihtaa?

    1. Ja minä poistin jo toisen kerran. Kolmatta kertaa ei tule takaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s