Elvis, Abba ja Kaseva ja menoksi!


Se on, kuulkaas, Elvis suosituin, mutta mukana myös Abba ja Kaseva. Eikä unohtaa sovi Kirkaa ja Tom Jones ja Queen ovat myös mukana suosikeissa. K-60 discossa nimittäin 💃🕺.

Minusta tämä idea – joka ei ole uusi, tiedän – on vallan mainio! Moni ikäihminen nauttii tanssista, mutta kaikkia eivät nämä nykymusiikit oikein kosketa. Eikä kaikki  halua mennä nuorempien joukkoon tanssimaan. Kaikkialla, minkä uutisista olen lukenut, on näissä K-60-discoissa kehuttu tunnelmaa ja musiikkia. Vaatiikin Dj:ltä paneutumista asiaan, jotta homma onnistuu.

Monella paikkakunnalla discot on järjestetty yritysten toimesta, mutta Pohjanmaalla, Kauhavalla, asia hoidettiin yhteistyössä nuorisotoimen kanssa. Minusta tuo idea on mahtava! Näin saadaan edes vähän kosketusta eri ikäryhmien välille. Nimittäin, paikalla oli nuoria tanssittajia! Ihanaa, Kauhava ja Kauhavan nuoret 🌺

Tämä idea sopisi toteutettavaksi vaikka joka paikkakunnalla. Muistelen, että esim. Helsingissä oli ollut oikein tungokseen asti väkeä paikalla 👍.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s