Ei WA-ryhmien linkkejä yleiseen jakoon!


WhatsApp, jonka Facebook omistaa, on helppo yhteydenpitokanava tuttujen kesken. Kun WhatsApp’n tehdään yksityisiä ryhmiä, on tärkeää, että linkkejä ei jaeta julkisesti! Nimittäin, kun Googlen hakukoneelle laitetaan haku “chat.whatsapp.com”, tulee näkyviin suuri määrä WA-ryhmiä!  Vaikka keskusteluja ei saisikaan näkyviin, uutisten mukaan ainakin ryhmän jäsenten nimet ja puhelinnumerot saa!  Yksityinen WA-ryhmä ei siis olekaan niin yksityinen kuin moni ajattelee.
Facebookille on ilmoitettu asiaan liittyvästä ongelmasta jo marraskuussa 2019, mutta Fb ei asiasta viisveisaa. Ilmoittavat vain, että kyse on ”suunnitellusta ominaisuudesta”! Mitä tuo ”suunniteltu ominaisuus” todellisuudessa sisältää, siihen odotetaan yhä vastausta Facebookilta ja Googlelta…

👉 Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s