Kirjastoa rakastavien kuukausi

Helmikuu on kirjastoa rakastavien ihmisten kuukausi. Kirjasto on yksi upeimpia palveluja, joita yhteiskunta tarjoaa meille jopa maksuttomana 💚💛. Kirjaston käyttäjiä on paljon, eikä se katso ikää, taloudellista asemaa tms. Kirjastojen käyttö on myös monin paikoin kasvanut viime vuosina.

Nyt sitten jotkut poliitikot ovat keksineet, että kirjastoonkin tulisi saada maksu. Tuli vähän samanmoinen olo kuin sillon, kun jotkut esittivät, että retkeilyreitit tulee tehdä maksullisiksi. Tulikohan näiden poliitikkojen mieleen ollenkaan se, että mm. mainitut palvelut lisäävät merkittävästi ihmisten hyvinvointia?! Kun on mielekästä tekemistä, varsinkin mielenterveysongelmat pysyvät paremmin poissa.

Eräs asia tuli kyllä vielä mieleen kirjastoista: Joskus kirjastoista puhuttiin nimellä ’Lainasto’. Minusta se nimi sopisi nytkin hyvin, sillä kirjojen lisäksi monet kirjastot lainaavat myös musiikkia ja esim. erilaisia harrastusvälineitä. Monipuolinen palvelu on tätä päivää 🌹.

Kiitos kaikille kirjastoihmisille siitä työstä, jota iloksemme teette 🌼🎀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s