Nauti viiniä


Tänään vietetään ”Nauti viiniä”-päivää.  Joillekin se sopii, joillekin ei. Minun mielestäni asia on jokaisen aikuisen itse päätettävä.
Jos asiaa kysytään minulta: ”Otatko alkoholia”, vastaus on selvä: Olutta en nykyisin ota, koska ei sovi sapettomalle. Väkevistä en ole koskaan pitänyt. (Puna)viinillä saatan juhlistaa ruokailua tai muuta hetkeä muutaman kerran vuodessa. Kännissä et minua kuitenkaan näe, sillä mielestäni se ei ole minua varten.  Kuten sanoin, jokainen aikuinen päättää asian omalle kohdalleen itse.
En ymmärrä, enkä hyväksy alkoholilla painostusta (”No, ota nyt yksi; ei sa pahaa tee”…), mutta en myöskään hyväksy alkoholista kieltäytyvien väheksymistä, enkävastaavasti heidän muihin kohdistamaa tuomitsemista.
Tämän päivän teema on ”Nauti viiniä”, mutta sinä toimit niinkuin sinun tapasi on.

2 kommenttia artikkeliin ”Nauti viiniä

  1. Miu piintynyt tapa yksi pieni tölkki saunaolutta tiistaina ja lauantaina. Kesäaikaa 15.5 – 15.9 vähä useemmi, riippuu siit mite käyvää pirtil sanomas. Punaviinistkii tykkään ruua kans, sitä nautin suurempin juhlapyhin.

    1. Jokainen tavallaan. Aiemmin minäkin nautin toisinaan sen saunaolusen, mutta sapettomalle se ei tee hyvää. Nyt vaan jäävettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s