Millainen ääni?


Millainen ääni herätyskellossasi on? Ai niin, monilla ei ole edes erillistä herätyskelloa, vaan käytetään kännykän herätystä. Näin jossain netissä jutun, jossa kerrottiin, että herätysäänellä (siis unesta herättäessä) on iso merkitys sille, miten päivä lähtee käyntiin.
Voisin sanoa: Höpöhöpö, mutta en sano. En, koska olen huomannut tuon väitteen todeksi.  Minullakin herätyskellona toimii kännykkä. Aluksi pidin herätysäänenä jotain piip-piip-ääntä. Sittemmin vaihdoin tilalle mielimusiikin ja se on aivan mahtava tapa herätä! Nyt en todellakaan haluaisi takaisin mitään piip-piip-versiota. Sitäpaitsi, tuota musiikkia voi vaihdella sopivaksi mielen mukaan 👍.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s