Luontoon kokkaamaan ja ruokailemaan

Nyt, kun Eteläisessä Suomessa ei talvesta ole tietoakaan ja koulujen hiihtolomat ovat alkamassa, voisi päättää nauttia Suomen luonnosta ihan tällaisenaan.  Lähiretkeily on mukavaa ja yksi retken kohokohdista on ruoan valmistus luonnossa.  Ei pelkästään makkaraa käristäen, vaan oikeasti ruokaa valmistaen!

Videolla valmistuu makoisaa ruokaa (täällä mä kuolaan jo ajatuksestakin…) käyttäen apuna risukeitintä ja pellettiä. Se on näppärä yhdistelmä varsinkin silloin, kun avotulta ei saa tehdä (risukeittimessä tuli ei ole maan kanssa tekemisessä ja se katsotaan näin keittimeksi). Jos et tiedä, millainen on risukeitin, laita hakukoneelle ”risukeitin” ja saat videoita ja esittelyjä niin valmiista kuin omatekoisistakin risukeittimistä. Pelletti taas on edullinen luonnonmateriaali ottaa mukaan. Sitä ei tarvita paljoa, se syttyy helposti, palaa tasaisesti ja siitä jää vain pieni kasa tuhkaa. Näin emme roskaa maastoa tai joudu miettimään jokamiehenoikeuksia eri tilanteissa.

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s