Hanki uusi ystävä


Tänään vietetään monen muun teeman ohella ’Hanki uusi ystävä’-päivää. Moni sanoo, ettei se ole niin helppoa, mutta alkuun pääsee pienelläkin asialla; muutama sana, hymy…   Eikä aseteta heti valtavia odotuksia toiselle, sillä syvä ystävyys syntyy ajan kanssa. Muistetaan myös, ettei ystävyys katso ikää. Kaikissa ikäryhmissä ystävät ovat arvokkaita. Eikä ystävän tarvitse olla samanikäinen, samaa sukupuolta, ei samaa rotua, ei samaa uskontokuntaa tms. Ystävyys menee niin monessa kohdin rajoitteiden ohi! Onneksi 👍💖

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s